понеделник, 15 септември 2014 г.

Сенници със съвременен дизайн и високо качество

Не можем да си представим помещенията, в които прекарваме по-голямата част от времето си без надеждни сенници, които да ни предпазват от ярката слънчева светлина. Това е неизменна част от комфорта и приятната атмосфера в дома и офиса, така че не бива да правим компромиси при избора на този вид продукти. Те трябва да отговарят на нашите изисквания за качество, естетика, да са с устойчиви механизми и да се отличават с лесна експлоатация.

Ако вашите сенници не отговарят на тези показатели, можете да се погрижите за тяхната подмяна с нови, съвременни сенници, които да подобрят всекидневието ви. С тяхна помощ вие ще придадете нов облик на вашите прозорци, врати, магазини или кафенета, ще си осигурите така жадуваната сянка през лятото и защита от дъжда през пролетта и есента. Благодарение на новият и модерен облик на вашите търговски обекти, вие ще привлечете нови клиенти и ще реализирате повече продажби. Ако вашият ресторант или кафене са снабдени със съвременни сенници, вие ще бъдете по-спокойни за удобството и приятното изкарване на вашите клиенти. Така със сигурност можете да ги задържите за по-дълго време в приятната атмосфера на вашето заведение. 

Сенниците са прекрасен избор и за вашия двор или балкон. Благодарение на дистанционното управление при някои модели, вие можете да контролирате положението на сенниците според вашето желание и да си осигурите светлината, от която се нуждаете.

Тъй като сенниците са неизменна част от интериора и екстериора на едно жилище или обществено заведение, те се предлагат в различни цветове и разцветки и могат лесно да се съчетаят с цвета на фасадата или стила на интериора. Качествените сенници се отличават с плътност, качество на тъканите, устойчива на надраскване и атмосферни влияния  PVC.

Модерните сенници са изработени от акрилни платове, които не избеляват и се отличават със здравина. Това ви гарантира по-голяма дълготрайност на продуктите, в които инвестирате парите си. Тефлоновото покритие на сенниците ги предпазва от влиянията на атмосферата, киселинни дъждове и замърсявания. 

 

Етикети: , , , ,

0 коментара:

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница