вторник, 2 декември 2014 г.

Почистващите фирми са съвременните домашни помощници


Съвременната добра домакиня си позволява домашна помощница. Макар и само за основно пролетно почистване е добре, когато домът блесва от чистота без тя да си мръдне пръста. И домът е чист, и домакинята отпочинала сияе за своето семейство. Кой и как си позволява това ли? Срещу сума, която не би утежнила сериозно семейния бюджет, почистващи фирми влизат чудесно в ролята на домашна помощница. Почистване на дома, а в замяна усмихната и спокойна домакиня?! Това е реално възможно.
Цялостното почистване на дома от фирма за почистване включва машинно изпиране на меки подови настилки и мебели чрез комбинирани методи, измиване на прозорци, дограми, щори, витрини и цялостното вътрешно обзавеждане. И тъй като дори в почистването на дома си има модни съвременни тенденции и определени стандарти почистващите фирми се придържат към съвременното професионално почистване. Специално обученият персонал периодично преминава курсове за допълнително обучение.
Съвременните почистващи фирми предлагат абонаментни оферти, с които пестите освен време и ежедневни досадни задължения, но също и пари. Качественото обслужване на клиентите и уютът в дома са сред основните приоритети на всяка почистваща фирма. Със съвременна техника и технологии домът ще заблести, дори след ремонт, след машинното почистване и обработка на твърдите подови настилки. Фирмите периодично тестват нови препарати, с подобрени формули, което прави почистването на дома с гарантирано високо качество. Всички препарати са снабдени със сертификати за качество и одобрени от Министерството на здравеопазването. Основното почистване на дома се извършва машинно и чрез изпиране на килими, мокети и други подови настилки, чрез изпиране на меки текстилни тапицерии, измиване на прозорци и витрини, очистване на фасади, орнаменти и стъкла. Благодарение на специализираните за почистването на дома препарати и машини, мебелите и домашните постелки изсъхват в рамките на същия ден.
Едно от безспорно най-неприятните за всяка домакиня места за почистване е кухнята. За успешното почистване на тази стая се използват обезмаслители с доказано качество за кухненски шкафове, фурната и хладилника както отвън, така и отвътре.
С мощни прахосмукачки почистващите фирми успешно и трайно обезпрашават помещенията в дома.
За банята и санитарните възли се използват силни дезинфектанти, които отстраняват без следа сапунена утайка, мухъл и други напластявания.
Спестете време, усилия и дори пари като наемете почистваща фирма. В това време може да се поглезите, отпочинете или просто да бъдете със семейството си.


1 коментара:

В 2 юни 2019 г. в 10:03 , Blogger Sean Gallen каза...

Много интересна информация, поздравления
Консумативи за салони за красота

 

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница